Шановні відвідувачі! Сайт працює у тестовому режимі. Зауваження та пропозиції просимо надсилати на електронну пошту teplo.org@kte.kmda.gov.ua.

У Києві продовжується розпочата в минулому році програма комплексної реконструкції теплових мереж міста

Опубліковано 16.06.2020, 15:41

Київтеплоенерго розпочало комплексну реконструкцію тепломереж, що відпрацювали свій нормативний термін експлуатації та мають найбільшу кількість пошкоджень. Загалом в рамках підготовки до опалювального сезону 2020-2021 року тепловики планують замінити більше 100 км труб. За Програмою соціально-економічного розвитку Києва та інвестиційною програмою Київтеплоенерго на реконструкцію буде спрямовано 450 млн гривень.

У 2020 році Київтеплоенерго продовжує реалізовувати програму модернізації теплових мереж міста, розпочату минулого року. Це дозволить у майбутньому зменшити кількість аварійних пошкоджень, особливо в опалювальний сезон, знизити тепловтрати та підвищити енергоефективність теплових мереж, 80% яких відпрацювали свій термін експлуатації.

У минулому році Київтеплоенерго замінило близько 130 км трубопроводів, що відпрацювали свій нормативний термін експлуатації та мають найбільшу кількість пошкоджень. Як результат – в опалювальному сезоні 2019-2020 на 10% зменшилась аварійність.

Роботи з реконструкції мереж будуть проводитись у всіх адміністративних районах Києва. Наймасштабніші роботи плануються на Виноградарі, Троєщині, Нивках, Теремках, Борщагівці та в центральній частині міста. Реконструкції виконуються тільки за сучасними технологіями: попередньоізольовані труби з гарантійним терміном експлуатації 40-50 років та запірною арматурою європейської якості.

«Станом на сьогодні замінюємо мережі на 10-и із 28-и запланованих ділянок.  Роботи ведуться на вулицях Озерній, Тичини, Заболотного, проспекті Глушкова, Чоколівському бульварі. Зношені трубопроводи, які вичерпали свій нормативний термін експлуатації і мають велику кількість пошкоджень (наприклад, на Озерній за останні 5 років було виявлено і усунено 29 пошкоджень) замінюються на нові попередньоізольовані», — повідомив Василь Деревицький, директор СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго».

Терміни відключення послуги гарячого водопостачання залежать від обсягів проведення робіт. Конкретно по кожній ділянці, де проводяться роботи, клієнти можуть дізнатися інформацію за допомогою оголошень в будинках, листівок у поштових скриньках, а також на онлайн мапі на сайті Київтеплоенерго.

Також інформацію про причини та терміни відключення гарячої води можна дізнатися у Центральній диспетчерській з питань ЖКГ за номером 15-57 або (044) 500-15-57 (з мобільного), а також за номером 15-51 та (044) 247-40-40.

Більше новин про столичний енергетичний комплекс на Telegram-каналі Київтеплоенерго: https://t.me/kyivteploenergo.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux