Шановні відвідувачі! Сайт працює у тестовому режимі. Зауваження та пропозиції просимо надсилати на електронну пошту teplo.org@kte.kmda.gov.ua.

НА ОБОЛОНІ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ РОЗПОДІЛЬЧИХ ТЕПЛОМАГІСТРАЛЕЙ У ЖИТЛОВОМУ КВАРТАЛІ НА ВУЛИЦІ ЙОРДАНСЬКІЙ

Опубліковано 17.12.2020, 11:00

Київтеплоенерго завершує проєкт із заміни майже 3,5 км тепломереж на Оболоні.
Старі труби замінюють на нові попередньо ізольовані із системою сигналізації на випадок пошкодження.

Повністю модернізують розподільчі трубопроводи централізованого опалення та гарячого водопостачання для цілого житлового кварталу на вул. Йорданській в Оболонському районі.

Трубопровід, який обслуговує 8 житлових будинків і дитсадок, пропрацював більш ніж 40 років і потребував заміни. До слова, це одна з найбільш аварійних ділянок Києва. Лише упродовж 2020 року на цій ділянці аварійні бригади Київтеплоенерго усунули 32 пошкодження.

Новий трубопровід вкритий спеціальним захисним теплоізоляційним шаром та обладнаний сигналізацією про пошкодження, яка дозволяє точно визначити місце витоку теплоносія. Для гарячого водопостачання використовуються суцільнолиті пластикові труби з тепловою ізоляцією. Вони зроблені з гнучких матеріалів та не мають з’єднань, що дає змогу розмотувати труби безпосередньо у траншеях. У теплокамерах подача теплоносія регулюватиметься за допомогою запірної арматури від провідних виробників. Термін експлуатації нових тепломереж складає  40-50 років.

«Ділянкою на Йорданській ми завершуємо цьогорічний план реконструкції тепломереж, який є частиною Програми економічного і соціального розвитку Києва  у 2020 році. Найбільші обсяги робіт із заміни тепломереж цього року були проведені на Теремках, Виноградарі, Оболоні, Борщагівці, Троєщині, Подолі та в центральній частині міста. Загалом — майже 100 км. Разом із минулорічною програмою за два роки ми замінили в Києві 230 км найбільш аварійних ділянок мереж», — зазначив Василь Деревицький, директор СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго».

Нагадаємо, система тепломереж у Києві входить у трійку найбільших в Європі. Її загальна протяжність — понад 2,7 тис. км.

Більше новин про столичний енергокомплекс — на Telegram-каналі Київтеплоенерго https://t.me/kyivteploenergo.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux