Шановні відвідувачі! Сайт працює у тестовому режимі. Зауваження та пропозиції просимо надсилати на електронну пошту teplo.org@kte.kmda.gov.ua.

Київтеплоенерго отримало нові спецаварійні автомобілі швидкого реагування та лабораторію для діагностики тепломереж

Опубліковано 27.01.2021, 13:10

Усе про столичний енергокомплекс — на Telegram-каналі Київтеплоенерго https://t.me/kyivteploenergo.За програмою міжнародної технічної допомоги USAID Проєкту енергетичної безпеки Київтеплоенерго на безоплатній основі отримало 3 спецаварійні автомобілі швидкого реагування марки Isuzu та мобільну лабораторію діагностики тепломереж марки Ford Transit. Сьогодні відбулась урочиста церемонія передачі чотирьох нових спецавтівок для теплового господарства столиці. У заході взяли участь міський голова Києва Віталій Кличко, тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін, директор КП «Київтеплоенерго» Вячеслав Бінд та керівництво USAID Проєкту енергетичної безпеки.

Сучасний автомобіль швидкого реагування, обладнаний усіма необхідними інструментами та устаткуванням, здатний працювати в автономному режимі та дозволяє заощадити до 20% часу на пошук й усунення пошкоджень мереж.

В кожному автомобілі Isuzu — близько 140 інструментів: електричні, копальні та газорізальні, зварювальне устаткування, переносний генератор, маслостанція, аварійне освітлення, захисне обладнання тощо.

Мобільна лабораторія Ford Transit обладнана сучасними кореляційними та акустичними приладами, які дозволяють знаходити пошкодження та обстежувати трубопроводи, виявляти потенційно аварійні ділянки, визначати точне місце пошкодження та втрати в мережах без розкопування.

За місяць тестової експлуатації нової спецтехніки від USAID Проєкту енергетичної безпеки аварійні бригади Київтеплоенерго усунули понад 50 пошкоджень трубопроводів різного діаметру. А за допомогою мобільної лабораторії проведено вимірювання тепловтрат та моніторинг технічного стану понад 3,1 км тепломереж на Троєщині, Нивках і Святошино.

Близько 80 працівників аварійно-відновлювальної служби Київтеплоенерго пройшли навчання та отримали досвід роботи з новою спецтехнікою.

Усе про столичний енергокомплекс — на Telegram-каналі Київтеплоенерго https://t.me/kyivteploenergo.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux